Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disclaimer en informatie

Homecinemamagazine.nl is een initiatief om mensen die weinig verstand hebben van technische apparatuur en home cinema systemen informatie hierover te verschaffen. Op deze manier kunnen deze consumenten op de juiste manier, met onafhankelijk en objectief advies, de juiste apparatuur aanschaffen voor een perfect home cinema systeem.

FWD Media

Homecinemamagazine.nl is een onderdeel van FWD Media.

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
 5. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor getoonde content op aan de deze website gekoppelde bestanden.
 6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht. Zonder deze schriftelijke toestemming kunt u geen content of delen van deze pagina gebruiken.
 • Delen: