Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe interface voor Xbox One nu beschikbaar met de October Update

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2020, 11:15 CategorieGaming

Microsoft heeft de October Update uitgebracht voor de Xbox One. De update brengt enkele grote veranderingen met zich mee, waaronder een geheel nieuwe interface.

Na de update zal je even moeten zoeken waar je welke functies ook alweer precies kon vinden, want de gehele look-and-feel van het dashboard is gewijzigd. De nieuwe interface moet het niet alleen duidelijker maken voor gebruikers, maar moet tevens sneller zijn dan de oude interface.

Tevens nieuw met de oktober-update zijn enkele profielthema’s. Met Customer profiles kunnen mensen hun eigen draai geven aan de xbox-ervaring. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar voor je profiel. Zo zijn er thema’s van games van Xbox Game Studios en komen er later al snel meer beschikbaar. Profielthema’s zijn niet alleen beschikbaar voor de Xbox One, maar ook in de Xbox-app voor pc. Per direct zijn er drie nieuwe thema’s beschikbaar gesteld om de aankomende lancering van de Xbox Series X en Xbox Series S te vieren.

Kiezen van profiel bij het opstarten

Spelen er meerdere mensen op dezelfde Xbox? Je kunt het automatisch inloggen uitschakelen en instellen dat je bij het opstarten van de spelcomputer eerst een profiel moet kiezen. Zo kan iedereen in het huishouden direct starten met het eigen profiel. De October Update rolt vanaf nu uit en moet dus snel beschikbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.