Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple TV krijgt mogelijk update met A12- en A14-processors

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2020, 10:10 CategorieMediaspelers

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan kondigt Apple binnenkort nieuwe Apple TV-mediaspelers aan, met betere processors.

Nieuwe Apple TV-modellen op komst – gerucht

Het nieuws over de nieuwe Apple TV-modellen wordt gedeeld door het account Fudge op Twitter. In de tweet heeft de informatielekker het nadrukkelijk over meerdere Apple TV-modellen. Eén van de modellen moet een A12-chipset krijgen, terwijl een ander model een A14x-achtige versie krijgt. Fudge meldt verder dat Apple ook werkt aan een nieuwe controller voor de mediaspeler, maar daarover is helaas niets bekendgemaakt. Het kan gaan om een nieuwe Siri-afstandsbediening, maar ook om een eigen Apple-gamepad.

Daarnaast zou Apple momenteel samen met enkele ontwikkelaars werken aan veel betere games die naar de Apple TV moeten komen. Die games moeten dan naar de Apple Arcade-gamedienst komen. Dat is een abonnement waarmee je voor 4,99 euro per maand toegang krijgt tot een scala aan games zonder advertenties of digitale aankopen. Sommige van die games zouden op z’n minst een A13 Bionic-chip nodig hebben. Dus als je straks de nieuwste games op je mediaspeler (of kunnen we dan spreken van een gameconsole?) wil spelen, dan heb je zo’n geüpgraded model nodig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.