Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

The Walking Dead: World Beyond komt 2 oktober naar Amazon Prime Video

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2020, 12:47 CategorieStreamingdiensten

Amazon Prime Video mag in oktober rekeken op een nieuwe serie binnen het universum van de populaire franchise The Walking Dead.

Nieuwe The Walking Dead-serie komt naar Prime Video

The Walking Dead: World Beyond wordt onder meer geproduceerd door Scott M. Gimple, die eerder onder meer gewerkt heeft aan de originele Walking Dead-serie. Tussen seizoen vier en acht was hij de showrunner. Matt Negrete is eveneens aan boord als co-creator en showrunner van World Beyond. In de serie komen we een reeks aan acteurs tegen, zoals Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella en Julia Ormond. World Beyond zal op 2 oktober 2020 beschikbaar zijn op Amazon Prime Video met wekelijks een nieuwe aflevering.

The Walking Dead: World Beyond heeft gaststerren zoals Natalie Gold (Succession, The Land of Steady Habits) als Lyla (een mysterieus personage, dat vanuit haar eigen geloof in de schaduw te werk gaat), Al Calderon (Step Up: High Water) als Barca, Scott Adsit (Veep, 30 Rock) als Tony en Ted Sutherland (Fear Street, Rise) als Percy.

The Walking Dead: World Beyond richt zich op de eerste generatie die in de zombiewereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden, sommigen worden schurken, uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

De nieuwe serie uit de reeks van The Walking Dead is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Amazon Prime Video in onder meer Nederland en België.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.