Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe voegt drie nieuwe oled-televisies aan assortiment toe

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2020, 15:58 CategorieOled tv's

De Duitse av-fabrikant Loewe introduceert vandaag niet alleen een nieuwe soundbar en subwoofer aan, ook komt het bedrijf met drie nieuwe oled-televisies. Het gaat om de Bild s.77, Bild s.55 en Bild s.65.

De grootste van de drie nieuwe oled-televisies is de Loewe Bild s.77. Dit model heeft een 77-inch oled-scherm en ondersteunt HDR10, HLG en Dolby Vision. Ook de bekende dr+ harddiskrecorder van Loewe is aanwezig, net als het Loewe os6.4 besturingssysteem. De televisie is voorzien van een luxe ‘SL5-behuizing’ met ingebouwde 120 watt soundbar die ook nog eens verder uitgebreid kan worden met speakers in de woonkamer. Het luxepaardje van Loewe kost je 14.999 euro. Daarvoor krijg je geen HDMI 2.1-poorten maar wel een muurbeugel.

De Bild .65 en Bild v.55 hebben een schermformaat van respectievelijk 65-inch en 55-inch. De tv’s hebben een vergelijkbaar design als dat van de 77-inch variant, inclusief soundbar. De soundbar heeft met 80 watt echter iets minder vermogen (en drivers). De dr+ harddiskrecorder is wel aanwezig, net als het besturingssysteem van Loewe zelf. De prijzen bedragen 3.999 euro voor de 55-inch versie en 5.999 euro voor de 65-inch variant.

Daarnaast introduceert Loewe een aantal nieuwe oplossingen voor het plaatsen van de tv, waaronder de Loewe universele vloerstandaard die gecombineerd kan worde ne ttv’s van 43-inch tot 65-inch. Dit model kost je 399 euro. Voor 100 euro meer krijg je een Flex-standaard die ook ruimte biedt voor apparatuur en een soundbar.

 • Delen:

Reacties

 1. Bakker
  08 september, 2020 om 12:49

  Wanneer krijg in weer uitzending gemist op mijn als nieuw LOEWE voor 5.
  Werd zo maar niet meer ondersteund door Loewe

 2. Bakker
  08 september, 2020 om 12:54

  Wanneer wordt op mijn nieuwe Loewe tv bild 5
  Uitzending gemist ondersteund ?was zo in en eens niet meer actief
  Tv heeft wel 1200 euro gekocht en daarom gekocht in uitzending gemist.

  • Audiofreak1
   08 september, 2020 om 20:14

   Uitzending gemist bestaat niet meer. Daardoor is de app nutteloos geworden. Maar…. als het toestel op internet is aangesloten en er gebruik gemaakt wordt van de interne tuner zie je bij Npo 1,2 en 3 de rode knop rechtsonder. Druk je op de rode knop op de afstandsbediening opent de NPO start app. Daar heb je een abonnement voor nodig. Terugkijken op de Loewe kan dus gewoon. Als alternatief kun je ook een Chromecast of Apple tv gebruiken. Maa je moet betalen om iets terug te kijken.

 3. Omar bongo
  08 september, 2020 om 14:42

  Bij mij bild 7 doet uitzending gemist weer prima na de nieuwe update

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.