Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Je kunt nu gratis Netflix proberen zonder abonnement

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2020, 13:13 CategorieStreamingdiensten

Ben je benieuwd of Netflix nu eigenlijk wel iets voor jou is? Wil je het aanbod eens rustig bekijken zonder dat je direct een maandelijks bedrag over moet maken? Dat kan vanaf nu. Netflix heeft namelijk een ‘Watch Free’ pagina op de eigen website online gezet.

Op de Watch Free-pagina kun je gratis enkele films en series bekijken zonder dat je direct lid hoeft te worden. De film of serie wordt vervolgens in je browser geopend en zo kun je dus kijken op je laptop, Android- of iOS-apparaat. Volgens Netflix verandert het aanbod regelmatig, dus wacht niet te lang. Op dit moment kun je enkele volledige films bekijken, waaronder The Two Popes, Bird Box en Murder Mystery. Ook qua series kun je goed peilen wat het aanbod precies is. Onder andere Stranger Things, When They See Us, Grace and Frankie en The Boss Baby:  Back in Business is gratis te zien. Ook kun je de documentaire Our Planet bekijken.

Kijk gratis de eerste aflevering

Wees echter niet helemaal blij dat je nu volledige series kunt gaan kijken, want van de series geldt dat je alleen de eerste aflevering kunt bekijken. Wil je daarna verder kijken, dan zul je toch een abonnement moeten nemen. Twijfel je nog over een Netflix-abonnement? Neem dan eens een kijkje op de Watch Free-pagina van Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.