Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon Citation 200: slimme speaker met accu nu te koop

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2020, 12:06 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon heeft laten weten dat de nieuwe slimme speaker, Harman Kardon Citation 200, vanaf nu te koop is in Nederland.

Harman Kardon Citation 200 nu te koop

De Harman Kardon Citation 200 is een slimme speaker met een ingebouwde accu. Het is de nieuwste telg binnen de Harman Kardon Citation-serie en kan dus worden opgenomen in hetzelfde speakernetwerk. Je hoeft niet per se andere Citation-speakers in huis te hebben staan wanneer je een multiroomnetwerk wil opzetten, alhoewel dat natuurlijk wel toegevoegde waarde kan hebben vanwege het overeenkomende design. De Citation 200 ondersteunt namelijk Google Cast en Apple AirPlay 2, waardoor hem ook met speakers van andere merken kunt combineren binnen hetzelfde netwerk.

Je streamt muziek dus via wifi. En als wifi niet beschikbaar is (omdat je in het park zit bijvoorbeeld), dan kun je gebruikmaken van bluetooth. Je laadt de speaker op via de meegeleverde standaard, maar achterop zit ook een usb-c-poort. Heb je de standaard dus niet bij de hand, dan kun je de speaker opladen en van stroom voorzien met een usb-c-lader.

De Harman Kardon Citation 200 is verder voorzien van hoogwaardige gemixte wollen stof van Kvadrat, met een speciale coating voor makkelijke reiniging. Bovendien is de Citation 200 ipx4-spatwaterdicht.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Citation 200 is in de kleuren Winter Grijs en Klassiek Zwart beschikbaar op harmankardon.nl en geselecteerde retailers voor een adviesprijs van 349 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    22 september, 2020 om 18:41

    Het model lijkt een beetje op wat je uit de summeriese beschaving ziet de annunaki houden ook zo iets in hun hand en in andere een soort van ding wat het precies is weten ze niet exact. Maar het is wel leuk zo kwam ineens bij mij op. Verder heb ik niets met dit soort speaker ik ben van bekabelde speakers.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.