Harman Kardon Citation 200: slimme speaker met accu nu te koop

22 september 2020 1 Minuut 1 Reacties
harman-kardon-citation-200

Harman Kardon heeft laten weten dat de nieuwe slimme speaker, Harman Kardon Citation 200, vanaf nu te koop is in Nederland.

Harman Kardon Citation 200 nu te koop

De Harman Kardon Citation 200 is een slimme speaker met een ingebouwde accu. Het is de nieuwste telg binnen de Harman Kardon Citation-serie en kan dus worden opgenomen in hetzelfde speakernetwerk. Je hoeft niet per se andere Citation-speakers in huis te hebben staan wanneer je een multiroomnetwerk wil opzetten, alhoewel dat natuurlijk wel toegevoegde waarde kan hebben vanwege het overeenkomende design. De Citation 200 ondersteunt namelijk Google Cast en Apple AirPlay 2, waardoor hem ook met speakers van andere merken kunt combineren binnen hetzelfde netwerk.

Je streamt muziek dus via wifi. En als wifi niet beschikbaar is (omdat je in het park zit bijvoorbeeld), dan kun je gebruikmaken van bluetooth. Je laadt de speaker op via de meegeleverde standaard, maar achterop zit ook een usb-c-poort. Heb je de standaard dus niet bij de hand, dan kun je de speaker opladen en van stroom voorzien met een usb-c-lader.

De nieuwe Harman Kardon is verder voorzien van hoogwaardige gemixte wollen stof van Kvadrat, met een speciale coating voor makkelijke reiniging. Bovendien is de Citation 200 ipx4-spatwaterdicht.

Prijs en beschikbaarheid

De Citation 200 is in de kleuren Winter Grijs en Klassiek Zwart beschikbaar op harmankardon.nl en geselecteerde retailers voor een adviesprijs van 349 euro.

Reacties (1)