Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney toont The Mandalorian Season 2 in eerste trailer

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2020, 16:46 CategorieStreamingdiensten

Goed nieuws voor fans van The Mandalorian op Disney+. De Star Wars-serie begint volgende maand aan het tweede seizoen op de streamingdienst. Vandaag heeft Disney de eerste trailer vrijgegeven van het tweede seizoen.

De trailer toont ons een kijkje op het schip de Razor Crest in de ruimte. De reis van The Mandalorian en, favoriet van de fans, ‘Baby Yoda’ lijkt nog lang niet ten einde. De zoektocht gaat verder en we zien bekende voertuigen uit de films nu ook terug in de serie. En gaan we mogelijk ook jedi’s zien in het tweede seizoen?

Het eerste seizoen van The Mandalorian kent een goede start op de streamingdienst van Disney. De serie werd door critici en kijkers zeer goed beoordeeld en werd dan ook genomineerd voor 15 Primetime Emmy’s. Ook kijkers thuis zijn razend enthousiast. Op de IMDB (Internet Movie Database) krijgt de serie dan ook gemiddeld een 8.7.

De trailer duurt 1 minuut en 52 seconden en kun je hieronder bekijken.

Vanaf 30 oktober

Seizoen twee van The Mandalorian is vanaf 30 oktober te zien op Disney+. De tv-serie van Jon Favreau met Pedro Pascal in de hoofdrol kent verder acteurs en actrices als Carl Weathers, Gina Carano, Giancarlo Esposito , Taika Waititi en Emily Swallow.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.