Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney Plus-serie The Falcon and the Winter Soldier uitgesteld naar 2021

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2020, 9:28 CategorieStreamingdiensten

De kogel is door de kerk: Disney heeft bekendgemaakt dat de aankomende Disney Plus-serie The Falcon and the Winter Soldier uitgesteld is naar 2021.

Eerste Disney Plus-serie officieel uitgesteld

Marvel heeft hier zelf niets over bekendgemaakt, dit nieuws is naar buitengekomen via Disney Plus. Als we naar de officiële pagina van de aankomende serie gaan, dan zien we daar staan dat de serie gepland staat voor release in 2021. The Falcon and the Winter Soldier, waarin we acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan de twee rollen op zien zich nemen, moest eigenlijk in augustus van dit jaar verschijnen. De productie heeft echter last van een aantal problemen. Zo was er een aardbeving in Puerto Rico. En hebben we natuurlijk nog steeds te maken met de pandemie.

The Falcon and the Winter Soldier werd afgelopen juli al uitgesteld, omdat de Disney Plus-serie niet veilig opgenomen kon worden. Maar als we gelekte beelden mogen geloven (TikTok en andere sociale media staan vol met beelden die fans gemaakt hebben), dan is het duidelijk dat er inmiddels weer gefilmd wordt. Er lijkt desondanks niet genoeg tijd te zijn om de serie helemaal gepolijst af te leveren voor het eind van 2020. Marvel heeft vooralsnog ook geen beelden vrijgegeven van de serie, zoals het bedrijf dat eerder deze week wel deed voor WandaVision.

Dat is ook meteen de eerste Marvel-serie die je dit jaar op Disney Plus kunt verwachten. De pandemie heeft heel wat Marvel-plannen gedwarsboomd. Niet alleen komen de films later uit dan gepland en bestaat de kans dat bijvoorbeeld Black Widow niet naar de bioscoop komt, ook moeten we het voorlopig met minder series doen dan in eerste instantie beloofd werd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.