Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose komt met QuietComfort Earbuds met noise cancelling en sportoortjes

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2020, 22:04 CategorieHoofdtelefoons

Bose heeft de QuietComfort Earbuds aangekondigd. Het zijn de eerste draadloze oortjes die onder de QC-vlag verschijnen. Dat betekent dat ze over geavanceerde noise cancelling beschikken, in dit geval elf verschillende niveaus. Daarnaast komt de fabrikant met een nieuw setje sportoortjes.

QuietComfort Earbuds

De QC Earbuds gebruiken een combinatie van microfoontjes, omvormers en een chip met speciaal algoritme om omgevingsgeluiden weg te filteren. Er wordt in minder dan een milliseconde een tegengeluid geproduceerd voor lawaai. Het resultaat is ruisonderdrukking die in elf niveaus kan worden ingesteld, afhankelijk van hoeveel geluid je uit wilt sluiten. Met de Bose-app kunnen de oortjes aangepast worden op het soort media dat geconsumeerd wordt, zoals films, podcasts of muziek. Bij telefoongesprekken worden stemmen duidelijk van elkaar onderscheiden zodat ze beter doorkomen.

De QuietComfort Earbuds hebben een IPX4-certificaat, wat betekent dat ze zweet- en spatwaterdicht zijn. Ze kunnen 6 uur mee op één lading, en in totaal 18 uur met het meegeleverde oplaaddoosje. Ze zijn vanaf 29 september verkrijgbaar voor 280 euro.

Sport Earbuds

De vernieuwde Sport Earbuds beschikken niet over noise cancellation, maar hebben wel hetzelfde IPX4-certificaat. Ze moeten 5 uur op één lading mee kunnen, waar nog eens 10 uur bijkomt met het oplaaddoosje. Ook de ondersteuning voor bluetooth 5.1 en de simpele besturing op de oortjes hebben ze gemeen met de QC Earbuds. De Sport Earbuds komen op 29 september uit en hebben een adviesprijs van 200 euro. Wat kleuropties betreft is er de keuze tussen zwart, wit en blauw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.