Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bluesound Pulse Sub Plus hang je op of berg je netjes op

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2020, 12:47 CategorieLuidsprekers

De Bluesound Pulse Sub Plus is een veelzijdige 8 inch subwoofer die compatible is met alle producten van dezelfde fabrikant.

Bluesound Pulse Sub Plus: veelzijdige Bluesound-subwoofer

Bluesound heeft de Bluesound Pulse Sub Plus gepresenteerd. Dit is een veelzijdige 8 inch subwoofer vanaf oktober in de winkels ligt voor een prijs van 849 euro. In principe kun je de subwoofer aan allerlei Bluesound-producten koppelen, maar de fabrikant legt wel de nadruk op de Sound Bar. Dit model is de opvolger van de 6 inch Pulse Sub en beschikt over een diepere bas dan dat model.

De Pulse Sub Plus beschikt over een 8 inch long throw woofer en 150 watt Smart Amplifier met DSP voor lage frequenties tot 22 Hz. De subwoofer is met name bedoeld voor homecinema-opstellingen en voor liefhebbers van films. Maar ook muziekliefhebbers moeten prima uit de voeten kunnen met dit product. Voor nog meer bas kun je een twee Pulse Sub Plus toevoegen aan de opstelling in huis. Dat regel je dan allemaal via de BlueOS-applicatie van het bedrijf. Daar optimaliseer je de geluidsinstellingen voor beide woofers. Het product voor de eerste keer instellen gaat overigens ook via de app.

Ondanks zijn krachtige output heeft Bluesound wel gelet op het formaat van de Bluesound Pulse Sub Plus. Je kunt de subwoofer bijvoorbeeld wegwerken door hem onder een kast of bank te plaatsen. Maar je kunt hem ook in het zicht plaatsen en aan de muur ophangen, bijvoorbeeld.

In principe is de subwoofer ook helemaal draadloos, op de stekker na natuurlijk. Dat zorgt ervoor dat je de sub ook kunt plaatsen waar je maar wil in huis, mits er een stopcontact in de buurt is.

Prijs en beschikbaarheid

De Bluesound Pulse Sub Plus is vanaf eind oktober te koop bij dealers waar je ook andere Bluesound-producten aantreft. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, voor een prijs van 849 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.