Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple werkt aan nieuwe Apple TV-mediaspeler met snellere processor’

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2020, 10:46 CategorieMediaspelers

Het lijkt erop dat Apple werkt aan een nieuwe versie van de Apple TV-mediaspeler, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. De nieuwe versie van de populaire mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino moet onder meer een snellere processor krijgen, en mag ook rekenen op andere upgrades.

Nieuwe Apple TV op komst?

Het nieuws over de nieuwe Apple TV is afkomstig van Bloomberg. Heel veel informatie over de nieuwe mediaspeler van Apple geeft de publicatie helaas niet, maar er is wel wat info naar buiten gekomen. Er wordt namelijk al een tijdje gesproken over een opvolger van de 4K-versie van het zwarte doosje en het idee leeft dat die speler nu elk moment kan arriveren. Echter, Bloomberg meldt nu dat we nog tenminste moeten wachten op 2021.

Wat mogen we dan allemaal verwachten van de vernieuwde Apple TV? Onder meer een snellere processor, zodat je er beter op kunt gamen. Dat komt bijvoorbeeld het abonnement Apple Arcade ten goede, waar onlangs een andere koers voor bepaald werd. Ook moet er een nieuwe afstandsbediening meegeleverd worden. Die nieuwe remote heeft onder meer een Vind mijn-functie ingebouwd, waardoor je een zoekgeraakte afstandsbediening dus heel gemakkelijk kunt terugvinden. De afstandsbediening van de Apple TV is behoorlijk compact en verdwijnt nog wel eens tussen kussens of speelgoed, waardoor dat een welkome toevoeging is.

Verder heeft Bloomberg geen informatie over de nieuwe Apple TV. Naar verluidt kunnen we wel upgrades verwachten als het gaat om het interne geheugen. Zo wordt er onder meer gesproken over 64 of 128 GB aan interne opslagruimte. Verder laat de redactie niet weten wanneer we de mediaspeler in 2021 kunnen verwachten. Maar omdat er al verschillende verwijzingen naar het apparaat gevonden zijn in allerlei software-updates voor de huidige mediaspelers, leeft het idee dat we er volgend jaar niet lang op hoeven te wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.