Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prime Gaming is de nieuwe naam van Twitch Prime

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2020, 12:31 CategorieGaming

Amazon geeft Twitch Prime een nieuwe naam. Voortaan gaat de livestreamingdienst voor games door het leven als Prime Gaming. De naam mag dan misschien wel anders zijn, de aard van het beestje blijft hetzelfde. Je krijgt namelijk toegang tot dezelfde voordelen van Twitch Prime.

Twitch Prime wordt Prime Gaming

Als Prime Gaming-lid heb je toegang tot nieuwe in-game content voor Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA Sport Fifa 20, League of Legends en meer dan twintig andere populaire pc-, console- en mobiele games. Daarnaast krijg je elke maand gratis een pc-games die je gewoon mag houden. Het aanbod in-game items en gratis games wordt maandelijks vernieuwd. Bovendien kun je een maandelijks Twitch-abonnement kwijt bij je favoriete streamer, zodat je diegene kunt steunen tijdens het gamen.

Met de nieuwe naam past Prime Gaming meer bij het portfolio van de online winkelketen. Zo heb je Amazon Prime voor het winkelen, Prime Video als videostreamingdienst en Prime Video voor je digitale boeken. Ondertussen blijft Amazon investeren in gaming met zijn eigen studio Amazon Games, die onder meer werkt aan een hero shooter (die onlangs weer naar de bèta-status ging) en New World, een mmo die ergens volgend jaar moet verschijnen. Ook werkt de techgigant aan zijn eigen cloudgamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.