Harman Kardon Citation Oasis is een DAB/DAB+-radio en wekker

06 augustus 2020 1 Minuut 6 Reacties
harman-kardon-citation-oasis-2

De Harman Kardon Citation Oasis is een speaker met een aantal handige, ingebouwde, slimme functies voor dagelijks gebruik. Het is een compacte luidspreker met ingebouwde wekker, draadloze telefoonoplader, muziekstreaming en ondersteuning voor stemassistenten.

Dit is de Harman Kardon Citation Oasis

De Harman Kardon Citation Oasis moet iedere slaapkamer kunnen vullen met een rijke en volle sound. In de nacht schakelt het systeem automatisch de wifiverbinding uit tijdens slaapuren en met de inmiddels vertrouwde “Hey Google” kan het alarm ingesteld worden op een radiozender of afspeellijst naar keuze.

De Citation Oasis is niet alleen handig in de slaapkamer. De luidspreker beschikt over een DAB/DAB+-radio en is bekleed met Kvadrat, een duurzame stof die de luidspreker een chique uitstraling geeft. Google geeft de laatste nieuwsupdates terwijl het draadloze oplaadplatform iedere telefoon met Qi-ondersteuning oplaadt. Een welkome toevoeging aan je kantoor, woonkamer of keuken, waar de Oasis ook gekoppeld kan worden met andere Citation-luidsprekers voor de multi-room audiobeleving. De ingebouwde Chromecast en Airplay geven toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten en de “Hey Google”-stembesturing maakt de Oasis een prima aanvulling op ieder tech savvy huishouden.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Citation Oasis is vanaf nu beschikbaar op de website van de fabrikant en geselecteerde retailers voor een adviesprijs van 199 euro.

Reacties (6)