Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Westworld-makers produceren Fallout-televisieserie voor Amazon

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2020, 9:20 CategorieStreamingdiensten

Amazon werkt nu aan een serie over Fallout. Dat is een populaire, post-apocalyptische videogame van speluitgever Bethesda. Er zijn vooralsnog geen details vrijgegeven over het project. Wat we wel weten is dat de productie gedaan wordt door Kilter Films.

Tv-serie over Fallout in de maak

Ook is inmiddels duidelijk dat Westworld-makers Lisa Joy en Jonathan Nolan (die voor HBO de tv-serie gemaakt hebben) gekoppeld zijn aan het project. Bethesda Game Studios’ Todd Howard en Bethesda Softworks’ James Altman werken als executive producers aan de televisieserie. Op moment van schrijven is het project nog in de ontwikkelingsfase, waardoor dus nog niet duidelijk is wat we er precies van kunnen verwachten. We weten dus nog niet hoeveel afleveringen en seizoenen er komen en wie welke rol gaat spelen.

De videogameserie Fallout is in elk geval populair onder gamers. De serie speelt zich af na een nucleaire oorlog, waardoor Amerika (en waarschijnlijk ook de rest van de wereld) in puin ligt. Er zijn kluizen over heel de VS verspreid waar survivors in zitten, die om verschillende redenen zijn uitgekozen. De bedoeling is dat ze na een x aantal jaren uit de kluis komen om de wereld opnieuw op te bouwen, maar er gaat altijd wel iets mis. De games staan verder bol van donkere humor en verwijzingen naar popcultuur en de jaren vijftig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.