Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videoland introduceert nieuwe abonnementen, één met advertenties

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2020, 12:12 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst Videoland heeft laten weten dat er nieuwe abonnementen beschikbaar zijn. Eén versie presenteert kijkers advertenties. In totaal gaat het om drie soorten abonnementen, genaamd Basis, Plus en Premium. Alleen bij Basis krijg je de reclames te zien.

Meer abonnementen bij Videoland

Het Basis-abonnement bij Videoland kost 4,99 euro per maand. Je kunt dan nog steeds naar het complete aanbod op de videostreamingdienst kijken. Echter, dit kan maar op één scherm tegelijk. Deel je zo’n abonnement, dan kun je dus niet tegelijkertijd kijken. Het Plus-abonnement kost 7,99 euro per maand en is reclamevrij. Ook hier krijg je toegang tot het complete aanbod. Het andere verschil met de Basis-abonnement is dat je nu op twee schermen naar content kan kijken. Iemand anders kan dus ook iets kijken terwijl jij aan het kijken bent.

Het laatste abonnement is Premium. Dat kost je 9,99 euro per maand. Ook hier kijk je reclamevrij. Bovendien kun je met in totaal vier schermen tegelijkertijd naar de beschikbare content kijken. Hoewel het aanbod voor de verschillende abonnementen dus gelijk is aan elkaar, hebben klanten wel meer keuze als het gaat om het aantal schermen waarop tegelijkertijd gekeken kan worden. Zijn vier schermen teveel en twee precies genoeg? Dan ben je voortaan dus goedkoper uit. Ben je al abonnee en betaal jen u 8,99 euro per maand, dan verandert er niets.

Hier lees je of we Videoland de moeite waard vinden.

  • Delen:

Reacties

  1. Fabian
    15 juli, 2020 om 17:00

    Laten we hopen dat ‘basis’ een stille dood sterft. Betalen voor content inclusief reclame is absurd als je dat accepteert.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.