Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TV Anywhere van T-Mobile wordt uitgebreid naar 115 zenders

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2020, 3:01 CategorieDigitale tv

 

T-Mobile biedt binnenkort meer zenders in het TV Anywhere-pakket. Het gaat in totaal om 115 zenders die in augustus bij alle T-Mobile TV-klanten beschikbaar moeten zijn. Op dit moment wordt het nieuwe aanbod nog getest.

TV Anywhere van T-Mobile

TV Anywhere van T-Mobile is een app waarmee je -net als bijvoorbeeld de Ziggo Go-app- televisie kunt kijken op de momenten dat je even niet bij je televisie in de buurt bent. Erg handig als je niet bij je televisie in de buurt bent, of als je partner simpelweg iets anders wil kijken. Dat wordt nu dus aantrekkelijker, omdat er meer zenders bijkomen.

Hoewel het hier niet alleen gaat om ‘gratis’ zenders, maar ook tv-zenders waarvoor nog extra moet worden betaald, is het goed dat het TV Anywhere-aanbod wordt uitgebreid. Het biedt nu slechts tientallen zenders, maar deze zijn wel allemaal gratis te bekijken. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een televisie-abonnement hebben bij T-Mobile.

115 zenders

T-Mobile onthulde aan TotaalTV dat er nu een select gezelschap van klanten is die het extra aanbod test. Het gaat in totaal om 115 zenders, maar niet voor iedereen. Het is helemaal afhankelijk van het pakket dat je afneemt, wat je dan precies aan zenders kunt verwachten. In de loop van augustus hoopt T-Mobile de dienst bij alle klanten uit te rollen.

 

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  21 juli, 2020 om 13:31

  Wie gaat er nu tv zitten kijken op een mobiel of tablet.
  Dat doe je op een tv van 32 inch tot zo groot mogelijk met goed geluid systeem.
  Niet op domme mobieltjes of tablet want kwaliteiten zijn ver te zoeken bij jeugd en hipster in deze wereld. Hoe dom zijn mensen nou die na 1980 geboren zijn die sporen ook niet. Verstand van audio of beeld hebben de meeste niet je ziet aan de filmpje altijd vertikaal filmen er is landscape methode gebruik die inlaats zijstukken die dan zwart zijn vuil het hele beeld.

  • Mike
   23 juli, 2020 om 10:28

   Frans, ontspan. Ieder zijn eigen voorkeur.

 2. Erik
  24 juli, 2020 om 16:40

  tv op je mobiel.
  er zijn mensen, die kunnen niet zonder hun mobiel. Van daar dat er markt voor is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.