Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel Radio 3Sixty vernieuwd: verkrijgbaar in zwart en wit

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2020, 12:21 CategorieAccessoires

Teufel heeft een herziene versie van Radio 3Sixty gepresenteerd. De uitgebreide radio biedt ondersteuning aan voor nog meer diensten. De radio speelt klassieke FM-radio, DAB+, internetradio, Spotify, Amazon Music en diverse andere muziekcontent af via bluetooth.

Dit is de nieuwe Teufel Radio 3Sixty

Met drie ontvangstkanalen haalt de Teufel Radio 3Sixty vrijwel elke zender ter wereld in huis. Dit is mogelijk via de klassieke analoge korte golf (FM), via digitale radio (DAB+) of via internetradio. Maar je kunt ook gebruikmaken van populaire streamingdiensten Amazon Music en Spotify of die via bluetooth streamen. Zenders, nummers, albums of playlists kunnen in een handomdraai worden toegewezen aan een van de dertig voorkeurszenders per ontvangstkanaal. Zo zoek je nooit lang naar de content waar je van houdt.

Onder de stoffen afdekking aan de bovenkant van de Radio 3Sixty bevinden zich twee verticaal opgestelde breedbandspeakers die de geluidsgolven via 360 graden kegels alle richtingen opsturen. Daarmee kun je vanuit elke positie in de kamer genieten van het heldere en krachtige geluid van de radio. Een 90 mm downfiring subwoofer draagt zorg voor de lage tonen. De bas en hoge tonen kunnen naar wens worden aangepast via de equalizer. Bediening gaat via de fysieke knoppen, remote, Teufel Remote-app of via stemassistent Amazon Alexa.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Radio 3Sixty is nu te koop op de website van het bedrijf voor 299,99 euro, in de kleuren wit of zwart.

  • Delen:

Reacties

  1. Jeroen
    16 juli, 2020 om 22:16

    Misschien niet moeders mooiste maar wat een geluid produceert deze radio. Ontzettend veel mogelijkheden en nu ook met kleuren display. Een aanrader. (heb zelf het vorige model)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.