Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Stievie Premium stopt ermee: 1 september 2020 gaat de stekker eruit

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2020, 15:10 CategorieDigitale tv

De stekker gaat eruit bij Stievie Premium. Vanaf 1 september kunnen abonnees geen gebruik meer maken van het online tv-platform. Dit was het eerste online videoplatform dat in 2013 ontstaan is waarmee tv-programma’s van alle Vlaamse zenders live en tot een week terug konden bekeken worden op verschillende schermen.

Stievie Premium stopt per 1 september

Stievie raadt als alternatief App TV aan, van TV Vlaanderen. Die dienst werd vorige maand gelanceerd en zorgt ervoor dat gebruikers – afhankelijk van het abonnement – tot maar liefst zeventig tv-zenders kunnen bekijken. Alle abonnementen, die starten vanaf 9,95 euro, zijn inclusief de gebruikelijke interactieve functies zoals Restart & Replay over een periode van zeven dagen, een tv-gids, terugspoelen, pauzeren, et cetera. Iedereen kan de App TV-applicatie alvast gratis testen gedurende 30 dagen.

Via Stievie Premium kon je in totaal achttien zenders live en uitgesteld tot zes dagen op alle schermen bekijken. Het gaat om de zenders van DPG Media (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, CAZ 2, VTM KIDS, Qmusic), VRT (Eén, Canvas en Ketnet), SBS (VIER, VIJF en ZES), Discovery (Eurosport, TLC en Discovery Channel) en FOX (National Geographic en Nat Geo Wild). De abonnees kunnen nog tot 31 augustus 2020 genieten van alle functies van het platform. Maar daarna moet je toch echt op zoek gaan naar een vervanger voor het (uitgesteld) tv-kijken.

  • Delen:

Reacties

  1. DAVI
    22 juli, 2020 om 16:31

    Nooit van gehoord, dat zal meteen het probleem van de dienst ook wel zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.