Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony brengt draadloze tv-luidspreker SRS-LSR200 naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2020, 12:30 CategorieLuidsprekers

Sony heeft laten weten dat de draadloze tv-luidspreker Sony SRS-LSR200 in september officieel naar Nederland komt. Met deze speaker in huis is het geluid van de tv in vrijwel elke ruimte in de woning te beluisteren. Bovendien versterkt de speaker het volume van de tv.

Dit is de Sony SRS-LSR200

De Sony SRS-LSR200 beschikt over drie ingebouwde luidsprekers. De Voice Zoom-technologie optimaliseert de geluidsfrequenties van dialogen in bijvoorbeeld films of series. Je zou daarom de speaker kunnen gebruiken wanneer het standaardgeluid van de tv lastig verstaanbaar is of bij gehoorproblemen van een familielid.

De luidspreker van Sony is stevig en draagbaar, dankzij de handgreep achterop. Voor nog meer comfort beschikt de SRS-LSR200 over een ingebouwde afstandsbediening die de meeste bekende tv-merken ondersteunt. De speaker is bovendien spatwaterbestendig. Ook bijvoorbeeld tijdens het koken of aan de rand van het zwembad kan die gebruikt worden.

De SRS-LSR200 beschikt tussen de linker en de rechter stereoluidspreker over een speciale stemluidspreker. Die laat vooral de geluidsfrequenties van de menselijke spraak horen en onderdrukt de invloed van de linker- en rechterluidspreker. Dat moet vervorming beperken en een helder en duidelijk stemgeluid opleveren.

Door de lagere stemtonen weer te geven via de linker- en rechterluidspreker en de passieve radiatoren moeten stemmen zeer natuurlijk en realistisch klinken.

Om de luidspreker op te laten moet die in het laadstation geplaatst worden. Na drie uur laden kan de luidspreker ongeveer dertien uur lang continu worden gebruikt. Op het laadstation en de kabels staan gekleurde cijfers om alles snel te kunnen aansluiten voor wie minder vertrouwd is met elektronische apparatuur.

De zender en luidspreker maken gebruik van een draadloos 2,4GHz-signaal (1 op 1), voor een snelle verbinding die geen last heeft van storing. Zo kun je gelijktijdig naar het geluid van de tv en de luidspreker luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

Sony’s draadloze tv-luidspreker SRS-LSR200 is vanaf september verkrijgbaar in de Benelux voor 220,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.