Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation 5: zo zien de spelhoesjes er straks uit

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2020, 9:18 CategorieGaming

Sony heeft alvast laten zien hoe de spelhoesjes van fysieke games voor PlayStation 5 ogen wanneer je ze later dit jaar in de winkel aantreft. Dit keer is er meer ruimte voor zwart en wit, aangezien dat ook de twee belangrijkste kleuren zijn voor de spelcomputer. Het plastic blijft blauw; de accentkleur van de console.

PlayStation 5-gamehoesjes gepresenteerd

De aankomende titel Spider-Man: Miles Morales wordt als voorbeeld gebruikt in de blogpost. Hoewel we nu wederom blauwe hoesjes krijgen (net zoals bij de PlayStation 4) is te zien dat het gaat om een ietwat donkerder blauw. Die kleur komt overeen met de blauwe accenten op de console. De bovenkant van de afbeelding biedt veel ruimte aan voor wit en zwart, aangezien de console natuurlijk wit is met zwarte elementen. Het oogt misschien niet heel spannend, maar het levert wel een coherent design op tussen gameconsole en games.

Opvallend is dat er op de gamehoes verder geen aandacht uitgaat naar het feit dat je deze games niet op de digitale versie van de PlayStation 5 kunt spelen. Mocht je die console hebben, dan hoef je ook niet op zoek te gaan naar fysieke games. Maar omdat niet iedereen er zo veel verstand van heeft, kan dit misschien nog voor verwarring zorgen. En wie weet: misschien verkoop Sony straks wel gamecodes in een hoesje, net zoals Nintendo doet. De verwachting is dat de PS5 vanaf november te koop is. Tot die tijd hebben we nog genoeg om te spelen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.