Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Audeze-koptelefoon is gemaakt voor PlayStation 5 en Xbox Series X

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2020, 9:21 CategorieHoofdtelefoons

Audeze heeft een nieuwe gaming headset gepresenteerd, genaamd de Penrose. De koptelefoon moet in september in de VS verschijnen en zal 299,99 dollar kosten. De fabrikant maakt twee verschillende versies, die geoptimaliseerd zijn voor de (next gen) console van Sony en Microsoft.

Dit is de Audeze Penrose

Eén versie is dus bedoeld voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Windows 10 en macOS, terwijl het andere model geschikt is voor Xbox Series X, heel de Xbox One-lijn en Windows 10. Hoewel de headphones zelf precies hetzelfde zijn, is het de dongle waar het verschil in zit. Eén biedt ondersteuning aan voor Microsofts draadloze protocol, de andere niet. Beide modellen en hun dongles werken echter prima wanneer je ze gebruikt op de Nintendo Switch. Je sluit de dongle dan aan op één van de twee usb-poorten in het dock.

De Audeze Penrose beschikt over een afneembare microfoon, een 3,5mm-jack, een usb-c-poort voor het opladen en aparte volumebediening voor microfoon en headset. Naast ondersteuning voor 2,4 GHz, is er ook support voor bluetooth 5.0 (SBC- en AAC-codecs) zodat je de Penrose ook kunt koppelen aan je smartphone of tablet. Je kunt bovendien twee audiokanalen tegelijkertijd draaien; dus je kunt je gameaudio horen, maar ook een podcast of chats met vrienden. Verder heeft de koptelefoon 100nm magnetische planar drivers aan boord.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.