Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch The Fives speakers met HDMI ARC te koop voor 899 euro

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2020, 11:09 CategorieLuidsprekers

Afgelopen februari kondigde Klipsch een nieuwe set actieve stereospeakers aan speciaal voor bij de televisie. De set kreeg de naam The Fives mee en beschikt over HDMI-ARC. Inmiddels zijn de speakers in de Benelux gearriveerd en kun je ze aanschaffen voor een prijs van 899 euro.

Klipsch voegt deze week The Fives toe aan zijn Heritage Wireless-speakerassortiment. Dit zijn de eerste actieve speakers van het merk die over HDMI-ARC beschikken voor een directe verbinding met de tv en voor hifi-audio vanuit linker- en rechterspeakers. Het bedrijf ziet de speakers met name als hifi-alternatief voor de veel gekozen soundbar.

De speciaal ontworpen ingebouwde versterkers van The Fives vullen volgens Klipsch de hele kamer met geluid en maken een audio-/videoreceiver overbodig. De luidsprekers kunnen worden aangesloten via HDMI-ARC, Bluetooth of USB-aansluiting. Door de ingebouwde phono-voorversterker kunnen The Fives ook op een platenspeler worden aangesloten.

Voor de audiokwaliteit maken The Fives gebruik van Klipsch Horn-technologie uit de Reference-lijn. De ingebouwde dynamische bas-equalizer past bij de lage frequenties die het menselijk oor waarneemt, en moet daardoor op elk volume een krachtige bas laten horen. De speakers kunnen ook audio van 192kHz/24-bits aan voor de weergave van audiotracks met een hoge resolutie. Met de gratis Klipsch Connect App ontvangen gebruikers firmware-upgrades, een digitale verkorte handleiding en meer.

The Fives van Klipsch zijn te koop voor 899 euro.


€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.