Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert CEOL N11 DAB netwerkmuzieksysteem

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2020, 10:42 CategorieLuidsprekers

Denon brengt deze week de CEOL N11 DAB op de markt. Dit zogenaamde netwerkmuzieksysteem bevat een groot scala aan functies, zoals spraakbediening via Amazon Alexa en Google Assistant, HEOS Built-in voor multiroom streaming en DAB+/DAB radio.

Denon CEOL N11 DAB

De Denon CEOL N11 DAB maakt het mogelijk muziek te streamen via wifi, Ethernet, AirPlay 2, Bluetooth en USB. Je kunt dus kiezen voor een computer, mobiel apparaat, NAS (Network Attached Storage) of het internet als muziekbron. Naast internetradio of muziekstreamingdiensten, zoals Spotify, Amazon Music HD en Tidal, krijg je ook toegang tot DAB+/DAB digitale radiostations of FM radio. Voor fysieke media is hij ook voorzien van een ingebouwde cd-speler.

De volledig digitale versterker bevat ingebouwde digitale EQ-verwerking, die is afgestemd om de geluidskwaliteit van het Denon SC-N10 tweeweg luidsprekersysteem te optimaliseren. Iedere speaker is voorzien van een hoogwaardige woofer/midrange driver van 12 cm en een tweeter met hoge definitie. De CEOL N11 DAB is aan de bovenkant voorzien van een verlicht aanraakscherm voor intuïtieve bediening met behoud van de minimalistische lijnen en het OLED-display geeft de afspeelinformatie in kamers van gemiddelde grootte duidelijk weer.

De CEOL N11 DAB is beschikbaar in grijs, wit en zwart. De adviesprijs bedraagt 529 euro. De optionele speakers (SC-N10) kosten 99 euro.

Belangrijkste kenmerken

  • Cd-speler (WMA of MP3), DAB+/DAB/AM/FM radio, en een USB-poort
  • HEOS Built-In voor draadloze multi-room muziekstreaming
  • Bluetooth, wifi en AirPlay 2 voor draadloze muziekstreaming van de populairste muziekdiensten
  • Amazon Alexa en Google Assistant stemcompatibiliteit
  • Twee optische ingangen met input-sensor voor automatisch inschakelen als de tv aanstaat
  • Met de IR-leerfunctie kun je de CEOL bedienen met de afstandsbediening van de tv
  • Krasvrije bovenkant voor een onbeschadigde uitstraling, zelfs na jaren gebruik
  • Optionele SC-N10 tweeweg speakers van Denon met 12 cm woofer en 3 cm soft dome tweeters
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.