Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #261

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Stateless.

Stateless (één seizoen)

Stateless is een Australische dramaserie die gebaseerd is op waargebeurde feiten. De verhalen van verschillende mensen komen samen op één plek: een asielzoekerscentrum. Het gaat dan om een vrouw die ontsnapt uit een cult, een vluchteling die met zijn gezin op zoek is naar een plek om te leven, een vader die vastzit in zijn baan zonder uitzicht op een goede toekomst en een bureaucraat die aan de rand van een nationaal schandaal staat. Stateless is een serie volgepakt met drama, emoties en ook een hoop empathie voor iedereen.

Down to Earth with Zac Efron (2020)

Een levensstijl waar steeds meer aandacht voor komt in de entertainmentwereld, is de duurzame levensstijl. En daar kan niet genoeg aandacht voor zijn. We hebben immers maar één planeet en daar moeten we zuinig op zijn. In Down to Earth with Zac Efron zien we hoe Efron zelf uitzoekt hoe hij (en daarmee wij ook) duurzamer kan leven. De ironie is dat hij hiervoor de wereld over vliegt (wat dan weer niet zo duurzaam is), maar gelukkig levert het belangrijke lessen op. Bovendien krijgen we ook een portie mooie natuurbeelden voorgeschoteld.

Hello Ninja (drie seizoenen)

Omdat de zomervakantie is aangebroken, hebben we ook een tip voor ouders en kids: Hello Ninja. In de hoofdrol speelt Wesley, een jongeman die in een ninja kan veranderen wanneer hij zijn handen bij elkaar houdt en de woorden “Hello, Ninja” uitspreekt. Samen met zijn kat Pretzel en zijn vriend Georgie vormt hij een trio aan ninja’s, zonder dat zijn ouders dat weten. Wanneer ze zichzelf omtoveren tot ninja’s, komen ze terecht in een mysterieuze dojo. Van een grote, paarse draak met blauw haar krijgen ze te horen wat ze die dag gaan doen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. asad
    10 juli, 2020 om 20:21

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.