Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #260

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vijfde seizoen van Gotham.

Unsolved Mysteries (2020)

Netflix is allang geen videostreamingdienst meer waar je lekker films en series op kunt bingewatchen. Er zijn ook meer dan genoeg docu’s en docuseries, zoals het deze week toegevoegde Unsolved Mysteries. Het is een revival van de gelijknamige serie die tussen 1987 en 2010 uitgezonden werd. De docu’s gaan over waargebeurde verhalen. Aan bod kom verdwijningen, moorden en gebeurtenissen die niet door normale methoden te verklaren zijn. Houd je dus wel van een mysterie, zet dan gerust Unsolved Mysteries aan.

Catch Me If You Can (2002)

We blijven nog even bij waargebeurde verhalen met de iconische film Catch Me If You Can. Daarin zien we een jonge Leonardo DiCaprio de rol van beroepsleugenaar Frank Abagnale jr vertolken. De man doet zich aanvankelijk voor als co-piloot zodat hij gemakkelijk geld kan innen middels cheques. De politie komt hem op het spoor, maar dat houdt hem niet tegen. Sterker nog: hij gaat een stap verder door zich ook als dokter voor te doen. Het is een bizar en grappig verhaal dat bijzonder goed vastgelegd is in deze film van Steven Spielberg.

Gotham (vijf seizoenen)

Voordat Gotham werd geproduceerd, was er al kritiek op de serie: een show over de origins van Batmans slechteriken, zonder Batman erin? Het was voor fans moeilijk te behappen. Maar het resultaat van alle vijf seizoenen mogen er wezen. We ontmoeten een jonge politieman James Gordon, die de straten van de gotische stad probeert schoon te vegen met zijn trouwe partner Harvey Bullock. Ook komen er een hoop iconische vijanden voorbij, die later allemaal met Batman te maken krijgen – of dat nou dezelfde persoon is of niet.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.