Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo Go-app komt naar verschillende platformen, zoals Android TV

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2020, 12:15 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft bevestigd dat de Ziggo Go-app beschikbaar komt op verschillende platformen: Android TV, Apple TV, Nvidia Shield en Amazon Fire TV. Hoewel de app later vandaag, maar in elk geval morgen, beschikbaar is, hebben we nog wel te maken met een bètaversie van de app.

Ziggo Go-app deze week te downloaden

De app kan vanaf vandaag al in de verschillende app stores staan, maar komt officieel morgen uit voor de bovengenoemde platformen. Je hebt hiervoor een Apple TV uit 2015 of later nodig met tvOS 11 of hoger; één van de Nvidia Shield-mediaspelers; een Android TV-televisie met Android 5.0 of hoger; of een Fire TV-stick van Amazon (hier zitten geen beperkingen op). De app biedt ondersteuning aan voor ingebouwde stembediening en zoekfuncties, mits die in het platform gebakken zitten. Het gaat dus om native functies van het besturingssysteem.

Verder heb je een vaste internetaansluiting van Ziggo nodig. Bovendien moet je er rekening mee houden dat de app niet in het buitenland werkt, in tegenstelling tot de Ziggo Go-app die je gebruikt op mobiele apparaten (of wanneer je de dienst gebruikt in een browser). Eind 2018 maakte Ziggo de belofte de Go-app naar de bovengenoemde platformen te brengen. Het heeft dus bijna twee jaar geduurd die belofte waar te maken. Omdat het vooralsnog om een bèta release gaat, kan het zijn dat je problemen tegenkomt wanneer je de app gebruikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.