Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Series X krijgt high-end audiohardware van Bang & Olufsen

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2020, 12:19 CategorieGaming

Luxe speakermaker Bang & Olufsen kondigt aan samen te werken met Microsoft aan high-end audiohardware voor Xbox Series X. De fabrikant wil hiermee voldoen aan de eisen van gamers op het gebied van high-end hardware. Vertaling: waar nu ook aan gewerkt wordt, het wordt niet goedkoop.

Xbox Series X krijgt exclusieve hardware van Bang & Olufsen

Het is in elk geval de bedoeling dat de audiohardware naadloos aangesloten kan worden op de Xbox Series X. Sommige headphones ondersteunen nu al een speciale Xbox-verbinding, waardoor je die niet via bluetooth of met een draad hoeft te koppelen aan je Xbox One X. Waarschijnlijk krijgen we straks te maken met dezelfde situatie. Bang & Olufsen wil zich nu in elk geval ook concentreren op gamers, omdat die groep de laatste jaren flink gegroeid is. Qua aantal en in verschillende groepen, zoals gender, land en leeftijd.

Beide bedrijven geven meer informatie omtrent de samenwerking wanneer die beschikbaar is. Voorlopig kunnen we dus alleen nog maar speculeren wat we straks te zien krijgen. Mogelijk krijgen we speciale speakers met ondersteuning voor allerlei audiotechnieken en anders kunnen we ongetwijfeld rekenen op een high-end koptelefoon die direct aan de Xbox Series X gekoppeld wordt. Wil je meer lezen over de aankomende spelcomputer van Microsoft? Dat kan: we hebben hier alle informatie over de console verzameld.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.  • Delen:

Reacties

  1. Matt
    14 juni, 2020 om 10:32

    Bang & Olufsen HIGH-END??
    Dacht het niet!
    Misschien leuk design, maar echt geluids kwaliteit, met onder andere Hitachi techniek, is het niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.