Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen The Boys verschijnt 4 september op Amazon Prime Video

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2020, 9:21 CategorieStreamingdiensten

Het officiële Twitter-account van de Amazon Prime Video-serie van The Boys laat weten dat seizoen twee vanaf 4 september te zien is. Het eerste seizoen werd al heel snel een groot succes voor de videostreamingdienst van Amazon, waardoor fans al heel lang op dit nieuws wachten.

Seizoen twee van The Boys

Er is ook meteen een nieuwe clip vrijgegeven waarin we een nieuw personage leren kennen: Stormfront. Stormfront wordt gespeeld door Aya Cash. Cash omschrijft haar personage als een slechterik, al lijkt het erop dat ze dat niet altijd geweest is. In tegenstelling tot haar tegenhanger uit de comics, is deze versie van Stormfront geen grote, sterke man die geen moeite doet zijn racistische gedachten te verbergen. Deze versie van het personage is een social media influencer met een bruisende persoonlijkheid. Echt iets heel anders dus.

De serie The Boys doet al een aantal dingen anders ten opzichte van de comics, maar de vraag is of liefhebbers van die comics deze verandering kunnen accepteren (en een tweede vraag is dan in hoeverre dat belangrijk is als het de serie ten goede komt). Het tweede seizoen, dat dus vanaf 4 september te zien is op Amazon Prime Video, is niet in één keer te bekijken. Showrunner Eric Kripke laat namelijk weten dat we wekelijks een aflevering kunnen verwachten. Wel krijgen we meteen drie episodes op die dag; de resterende vijf verschijnen daarna.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.