Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation 5-evenement verplaatst naar 11 juni

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2020, 9:13 CategorieGaming

PlayStation heeft via Twitter naar buitengebracht dat het eerder geannuleerde PlayStation 5-evenement nu op 11 juni gehouden wordt. Sony laat donderdagavond om 22:00 uur enkele games zien de op het platform draaien. De presentatie duurt ongeveer een uur.

PlayStation 5-evenement deze week

Ook heeft PlayStation hier een blogpost over geschreven. Verder heeft het bedrijf laten weten dat de show, die vooraf opgenomen is, uitgezonden wordt in 1080p en 30 fps. Daar is bewust voor gekozen: zodoende kon het event gemakkelijker geproduceerd worden, nu alle medewerkers het werk vanuit huis doen vanwege de pandemie. Het is wel een belangrijk detail: de PlayStation 5 kan straks games in 4k weergeven, waardoor de presentatie eigenlijk dus niet helemaal laat zien welke kwaliteit de console in huis heeft.

Wanneer je straks de PS5 onder je 4k-tv installeert, dan zien de games er stukken beter uit, zo luidt althans de belofte van Sony. Ook raadt Sony aan om een koptelefoon te dragen tijdens het kijken, omdat er “toffe dingen met audio gedaan worden”. Het lijkt er dus op dat we ook alvast een voorproefje krijgen van de 3d-audiokwaliteiten van de PlayStation 5. Sony heeft inmiddels al een hoop informatie bekendgemaakt over de console, maar de prijs en het design zijn op dit moment goed bewaarde geheimen.

Wil je ondertussen weten welke games je zou kunnen spelen op je PlayStation 4 of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.