Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix maakt het gemakkelijker titels uit ‘verderkijken voor’-rij te halen

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2020, 9:35 CategorieStreamingdiensten

Soms begin je op Netflix aan een film of serie en denk je na tien minuten: “Dit is het toch niet helemaal voor mij”. Maar dan staat die titel wel voor een paar weken in de contentrij verderkijken voor’. En dat is vervelend. Gelukkig doet de videostreamingdienst hier nu wat aan.

Netflix geeft je nu meer controle

Dat doet Netflix door een optie te introduceren waarmee je dus een film of serie kunt verwijderen uit die rij. Het doel is om kijkers meer controle te geven over de content die ze voorbij zien komen op de hoofdpagina. De rij ‘verderkijken voor’ is één van de meest prominente en komt dus altijd wel ergens terug. Handig voor wanneer je inderdaad verder wil gaan waar je gebleven was, maar heel irritant als daar iets tussen staat wat je gewoon niet wil kijken. Tot nu toe was het zo dat die titel gewoon niet wegging voor een aantal weken.

Het kan zijn dat je hem uiteindelijk uit beeld drukt wanneer je veel verschillende series kijkt of films in meerdere sittings uitzit. Maar over het algemeen staat die content dus steeds in beeld. De update lijkt nog niet live te zijn op het web, maar binnen de Android-app kun je al een titel verwijderen. Je drukt daarvoor op de drie puntjes onder de afbeelding en selecteert dan de onderste optie. Binnen ditzelfde menu zie je ook snelkoppelingen naar meer informatie over de content bijvoorbeeld. De update wordt nu naar iedereen uitgerold.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.