Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #258

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2020, 13:15 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het derde seizoen van The Sinner.

The Sinner (drie seizoenen)

The Sinner is een interessante serie, omdat het elk seizoen een ander verhaal vertelt, met andere personages. In het eerste seizoen pleegt een vrouw een moord op het strand terwijl ze gezellig met haar gezin op stap is. Naarmate de afleveringen de revue passeren kom je er natuurlijk als kijker achter wat er nu precies gebeurd is — en wat er gebeurd is, is best heftig. In seizoen twee pleegt een elfjarige jongen een dubbele moord en moet rechercheur Harry Ambrose wederom uitvogelen wat er is gebeurt. Seizoen drie belooft net zo heftig te zijn.

The Politician (twee seizoenen)

The Politician is een serie die gaat over Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara. Sinds z’n zevende leeft bij hem het idee dat hij de president van de Verenigde Staten wordt, maar eerst moet hij een ander gevaarlijk grondgebied overleven: de middelbare school. In het tweede seizoen wordt de serie wat breder getrokken en wil Payton Dede Standish (Judith Light) in de New York State Senate-race verslaan. En dat terwijl Dede er juist vanuit ging dat haar herverkiezing een kat in ’t bakkie was.

Marcella (drie seizoenen)

Marcella gaat over een rechercheur die vaak te maken krijgt met blackouts. Tijdens het kijken van de serie wordt de vraag opgewerkt of ze haarzelf zou moeten onderzoeken of dat er misschien iets anders aan de hand is. Haar werkleven wordt door een situatie verweven met haar privéleven. De nieuwe vriendin van haar ex-man wordt namelijk dood aangetroffen, terwijl zij in een koud bad zit en nog steeds onder de modder en het bloed zit. Dat kan in principe van alles betekenen, maar het levert tot nu toe alleen maar spannende content op.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.