Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Heos-app voor Denon Home krijgt update met handige equalizer

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2020, 10:52 CategorieLuidsprekers

Denon heeft laten weten dat gebruikers van het Denon Home-systeem nu een update kunnen downloaden voor de bijbehorende Heos-app. De update voegt een handige equalizer toe die mogelijk een aantal problemen met de audioweergave kan oplossen.

Download de update voor de Heos-app

Soms kan het zijn dat de plaatsing van de speaker voor een vervorm geluid zorgt. Bijvoorbeeld op het gebied van bas of treble. Met een update voor de Heos-app voor Denon Home probeert de fabrikant dat probleem op te lossen, middels Placement EQ. Dit houdt rekening met de locatie bij het bedienen van de basrespons (vrijstaand, dicht bij een muur of op een plank, in de hoek).

De installatie van Placement EQ werkt in real-time. Je kunt dus wisselen tussen de drie instellingen en het effect is direct hoorbaar. De basrespons kan afgestemd worden op jouw muziek en persoonlijke smaak. De bestaande en standaard bas/treble-bedieningen blijft overigens ook bestaan, zodat je de weergave van het geluid handmatig kunt blijven aanpassen.

Denon Home-luidsprekers zijn aan de bovenkant voorzien van bedieningsknoppen voor het volume, afspelen/pauzeren en voorkeuzetoetsen. Dankzij de nieuwste firmware-update kun je nummers overslaan met behulp van een bedieningsknop op de Denon Home-luidspreker, zonder dat je je telefoon bij de hand hoeven te hebben.

Als je één keer op de afspeel/pauzeer-knop drukt wordt het nummer gepauzeerd. Als je twee keer op de afspeel/pauzeer-knop drukt, kun je doorgaan naar het volgende nummer. Als je drie keer drukt wordt het vorige nummer afgespeeld of wordt het huidige nummer opnieuw gestart.

De Denon Home-luidspreker moet zijn ingeschakeld en verbonden met het internet om de Heos-update direct te ontvangen bij het openen van de Heos-app. Als je voor automatische updates hebt gekozen bij het instellen van de speaker, is de update als het goed is al beschikbaar op het apparaat. De update is beschikbaar voor Denon Home 150, 250 en 350.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.