Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Stadia verkrijgbaar in nieuwe starterskit, die 30 euro goedkoper is

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2020, 9:30 CategorieGaming

Wil je Google Stadia op je televisie spelen? Dan heb je nog altijd een starterskit nodig. Gelukkig is dit kit voortaan 30 euro goedkoper. Dit is echter niet nodig, aangezien je de gamestreamingdienst ook gratis kunt uitproberen op een pc met Google Chrome of op praktisch elke Android-smartphone.

Google Stadia-starterskit goedkoper

Als je nu naar de website van Google Stadia gaat, dan zie je dat de starterskit 30 euro goedkoper is. Voor dat bedrag krijg je de Chromecast Ultra en de Stadia-controller. Die controller werkt ook met Android-smartphones en met je computer. Het betreft hier de Premiere Edition, die niet meer van een Stadia Pro-code voorzien wordt. Je kunt je nu namelijk kosteloos aanmelden voor de gamestreamingdienst, aangezien de gratis versie beschikbaar is. Bovendien krijgen nieuwe klanten toegang tot een maand gratis Stadia Pro.

Met Stadia Pro krijg je toegang tot videogames in 4k-kwaliteit (of iets dat daarbij in de buurt komt), surround sound en elke maand een aantal gratis titels. Mocht je daarna besluiten Stadia Pro aan te houden, dan kost dat je 10 euro per maand. Op moment van schrijven is dit nog de enige manier waarop je Google Stadia op je tv kunt gebruiken: je hebt hiervoor die Chromecast Ultra en de Stadia-controller nodig. Je zou, in theorie, ook je Android-smartphone aan je tv kunnen koppelen, dan kun je ook allerlei soorten bluetoothcontrollers gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.