Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geforce Now te gebruiken op handjevol andere Android TV-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2020, 9:33 CategorieGaming

Nvidia heeft stilletjes een update uitgebracht voor de Geforce Now-applicatie, waardoor meer Android TV-apparaten de dienst ondersteunen. Voorheen was het zo dat de gamestreamingdienst alleen op de Nvidia Shield te gebruiken was, maar daar komt nu dus langzaamaan verandering in.

Geforce Now wordt breder uitgerold

Het is niet vreemd dat Nvidia ineens deze stap zet. Eerder dit jaar liet het bedrijf al weten dat Geforce Now ook naar andere apparaten zou komen. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat andere Android TV-apparaten aan de beurt waren. Op mijn persoonlijke account staan twee Android TV-televisies geregistreerd en op slechts één van de twee is de app nu beschikbaar (de Philips 55OLED804). Het is dus even spannend of jouw tv er nu ook tussen staat, maar dat kun je nu checken door naar de pagina in Google Play te gaan.

In principe wordt nu elk Android TV-apparaat ondersteund dat voorzien is van Android TV 5.0 of hoger. Ook moet er tenminste 2 GB aan werkgeheugen zijn en moet de tv in kwestie OpenGL ES 3.2 ondersteunen. Technisch gezien betekent dit dat het gros van de Android TV-mediaspelers en de meeste Android TV-televisies dus toegang krijgen tot Geforce Now. Mocht je meer willen weten of de gamestreamingdienst, dan lees je daar hier alles over. In dit artikel behandelen we ook alle andere opties met betrekking tot gamestreaming.

  • Delen:

Reacties

  1. Stadia Shill
    11 juni, 2020 om 16:27

    Stadia is the best

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.