Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #256

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vierde seizoen van 13 Reasons Why.

13 Reasons Why (vier seizoenen)

13 Reasons Why is een controversiële tienerdrama. Het is een ontzettend populaire serie die draait om een jonge vrouw die zichzelf van het leven beroofd en middels dertien bandjes laat weten waarom ze hiervoor gekozen heeft. De kritiek op de serie is dat er aandacht wordt besteed aan zelfmoord, aanranding en pesten, wat mogelijk kan leiden tot mensen die dit gedrag gaan kopiëren. Daarom laat Netflix ook een waarschuwing zien voordat je aan de serie begint, maar dat is voor veel mensen niet genoeg.

Fuller House (vijf seizoenen)

Het vijfde seizoen van Fuller House gaat verder waar het eerste deel eind vorig jaar geïndigd is. De drie vrouwen staan nog altijd aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) heeft net een opgroeiende baby, is natuurlijk haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons) – voor zolang dat goed gaat, dan.

Transformers: Age of Extinction (2014)

Nee, Transformers-film staan er niet om bekend dat het nou ontzettend goede films zijn. Maar ergens vinden we het allemaal wel tof om een soort ruimterobot op de rug van een mechanische, voorheen uitgestorven T-rex te zien zitten, terwijl die een zwaard door de lucht zwiept, toch? Nee? Zijn we dan de enige die af en toe gewoon lekker een domme film willen kijken terwijl we kunnen genieten van allerlei effecten, zoals audio als visueel? Dan is dat dan maar zo. Toegeven is niet erg hoor, we hebben allemaal een guilty pleasure.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.