Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

CES 2021 gaat door in januari: zowel fysiek als digitaal

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2020, 9:20 CategorieAlgemeen

De organisatie achter de jaarlijkse CES-beurs heeft laten weten dat de elektronicabeurs in januari doorgaat: fysiek en digitaal. Dat heeft de Consumer Technology Association (CTA) begin mei al bekendgemaakt, maar het nieuws wordt nu pas overal opgepakt. Vorig jaar kwamen er 175 duizend mensen op de beurs af.

CES 2021 gaat door in fysieke vorm

Consumenten kennen deze beurs als de plek waar allerlei nieuwe producten voor het aankomende jaar gepresenteerd worden, zoals auto’s, televisies en smarthomeapparaten. Maar het is en blijft ook een belangrijke plek waar meetings tussen winkeliers, fabrikanten en allerlei andere mensen elkaar vinden. De CTA (de organisatie) is voornemens de ruimtes regelmatig schoon te maken. Ook komen er stations waar mensen hun handen kunnen wassen, bijvoorbeeld. Verder worden gangpaden breder gemaakt.

Social distancing is dus van belang. Ook wordt er zoveel mogelijk gedaan om aanraking te voorkomen. Moet er ergens een betaling verricht worden, dan gaat dat via contactloos betalen. Verder zal de CTA temperatuurscans uitvoeren en komen er plannen om de gezondheid te waarborgen. Onduidelijk is nog of bezoekers verplicht worden een mondkapje te dragen. Andere bedrijven hebben besloten geen fysieke evenementen te organiseren tot ver in 2021, dus de vraag is nu of CES 2021 daadwerkelijk doorgaat of niet.

 • Delen:

Reacties

 1. sir oled
  04 juni, 2020 om 11:00

  Alles zal afhangen van de situatie in het najaar. Als er een tweede golf komt en volgens een studie van Harvard professoren komt er die er sowieso volgens hun wiskundige modellen. Fundamenteel is er weinig verandert geen vaccin geen grote evenementen. Maar in een land waar weinig gegeven wordt om mensenlevens kan alles natuurlijk.

  • Chris
   05 juni, 2020 om 17:21

   Black Lives Matter

   Redactie waag het niet om dit bericht te verwijderen

   • Martijn Chel
    05 juni, 2020 om 17:52

    Goed toontje Chris. Dat is precies het respect waarmee we elkaar moeten behandelen toch?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.