Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo Go-app voor Apple TV wordt getest met gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2020, 9:38 CategorieStreamingdiensten

Ziggo heeft enkele abonnees gevraagd of ze de Ziggo Go-app voor de Apple TV-mediaspeler willen testen, laten gebruikers weten. Dat betekent dat er schot in de zaak zit en gebruikers van de Apple TV dus binnenkort mogelijk de nieuwe app kunnen binnenhalen.

Ziggo Go-app voor Apple TV

Dat meldt iCulture. Lezers van de website laten weten een mail te hebben ontvangen met het verzoek. In de uitnodiging staat beschreven dat de Ziggo Go-app straks voor Apple TV HD en Apple TV 4K is. Je hebt hiervoor wel een Ziggo Internet-abonnement nodig: de app werkt alleen maar wanneer de mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino met zo’n internetaansluiting verbonden is. Een andere vereiste is dat je tenminste tvOS 11 nodig hebt, maar dat moet voor iedereen met een nieuwe of recente Apple TV geen probleem zijn.

Binnen nu en enkele weken krijgen de eerste abonnees toegang tot de Ziggo Go-app. Het betreft dan een testversie. Mochten er beelden online verschijnen – en die kans is groot – dan kan er dus nog een hoop veranderen tot aan de release. Het is helaas niet mogelijk je aan te melden voor de testversie van de app. Alleen de mensen die zich aangemeld hebben voor het Ziggo Community-klantpanel krijgen de uitnodiging toegestuurd. Wanneer de app dan officieel voor iedereen uitkomt, is op moment van schrijven niet duidelijk.

 • Delen:

Reacties

 1. Multimediakanller
  07 mei, 2020 om 11:51

  ‘Testers’ die ook tijdens het testen van de Ziggo NEXT ook nooit gehoord zijn?

  Want nog is de NEXT niet af, zoals het geluid wat niet synchroon loopt, maar het is bij ziggo weer eens pappen en nathouden door tegen klanten te zeggen dat ze hun apparatuur moeten herstarten ….

  Dikke BS natuurlijk want het on demand kijken loopt namelijk wél synchroon…

  Vele kastjes gehad van Ziggo, zo ook de ‘springschans’ die het altijd perfect deed.

 2. Karol
  10 juni, 2020 om 11:03

  Dus je mag wel Ziggo streamen van een iPad naar een tv door heel Europa, maar je Apple TV gebruiken met de ziggo app buiten NL mag niet….

 3. Pieter
  05 juli, 2020 om 9:51

  Wordt de ziggo go app ook toegangkelijk via de Apple tv app op je smart televisie?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.