Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verschijnt de PlayStation 5 in oktober? Info uit vacature claimt van wel

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2020, 9:12 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Sony de PlayStation 5-spelcomputer officieel uit in oktober van dit jaar. Die info staat namelijk in een vacature van het bedrijf die onlangs online gegaan is. Het gaat mogelijk om een fout; de releasedatum is nog niet bevestigd.

Release PlayStation 5 in oktober?

Sony, het Japanse bedrijf achter de PlayStation, heeft eerder in 2020 al bevestigd dat we de PlayStation 5 kunnen verwachten voor het einde van het jaar. Tot op heden hebben we nog geen releasedatum gekregen. Maar een vacature van Sony Interactive Entertainment doet geloven dat de releasemaand in elk geval oktober is. Dat heeft Twitter-gebruiker Nibel opgemerkt, die vaker gamegerelateerd nieuws plaatst op het sociale medium. Het gaat om een positie in Japan en de persoon voor de taak helpt met de lancering van de PS5.

Sony heeft al tegenover het Japanse gamesblad Famitsu gezegd dat het om een fout in de vacature gaat. Dat kan twee dingen betekenen: of het is echt een fout of iemand heeft z’n mond voorbij gepraat. Sony heeft nog niets aan te kondigen over de release van de PlayStation 5; onduidelijk is dan ook waarom deze informatie werd opgenomen in de vacature. Meestal is het zo dat Sony zijn gameconsoles in november uitbrengt, dus oktober zou onkarakteristiek vroeg zijn. Of de console dus in oktober verschijnt, lijkt ons niet aannemelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. valconi
    13 mei, 2020 om 11:08

    Dat is gisteren al ontkracht. Het is dus niet waar.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.