Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen The Mandalorian loopt geen vertraging op

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2020, 9:18 CategorieStreamingdiensten

Een Disney-CEO heeft bevestigd dat het tweede seizoen van de serie The Mandalorian geen vertraging opgelopen heeft. Zoals het er nu naar uitziet, komt de serie gewoon terug in oktober van dit jaar. Postproductie kan namelijk gewoon doorgaan tijdens de huidige pandemie.

The Mandalorian keert terug in oktober

Omdat veel productiemaatschappijen op dit moment het werk hebben neergelegd vanwege de aanhoudende pandemie, worden ze gevraagd naar hoe het zit met lopende projecten zoals films en series waar mensen naar uitkijken. Zo heeft Disney-CEO Bob Chapek tegenover CNBC bevestigd dat het tweede seizoen van The Mandalorian gewoon in oktober verschijnt. Alle beelden waren namelijk opgenomen voordat de maatregelingen van kracht gingen. Nu kan de afdeling postproductie gewoon werken aan alle effecten, bijvoorbeeld.

Andere shows voor de videostreamingdienst Disney+ hebben datzelfde geluk mogelijk. Denk dan aan The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. The Falcon and the Winter Soldier had al last van productieproblemen, dus dat schiet helemaal niet op. Chapek heeft niet bevestigd of deze series, die respectievelijk in augustus en december moeten verschijnen, hun releasedata gaan halen. Mochten de series uitgesteld worden, dan zit Disney+ maandenlang zonder belangrijke content die nieuwe abonnees kunnen binnenhalen.

Ben je benieuwd of Disney+ dan nog wel de moeite waard is? Check daarvoor hier ons uitgebreide artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.