Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Sony organiseert PlayStation 5-evenement op 3 juni’

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2020, 9:24 CategorieGaming

Aan het einde van het jaar kunnen we de PlayStation 5 in de winkels verwachten, maar we weten nog niet alles over de spelcomputer. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan organiseert Sony op 3 juni aanstaande een evenement waar we meer te weten komen over de console.

PlayStation 5-event op 3 juni – gerucht

Dat melden bronnen die bekend zou zijn met de plannen van Sony tegenover Venturebeat en Bloomberg. Het kan zijn dat we die dag een hoop informatie krijgen over de PlayStation 5. Maar we verwachten niet dat we meteen alle missende details krijgen, die we nu nog niet hebben. De kans is groot dat het bedrijf zowel de prijs als de officiële releasedatum niet bekendmaakt, zodat het marketingtraject lekker lang uitgesmeerd kan worden. Maar het kan ook zijn dat de prijs nog niet bekend is, door de pandemie die druk uitoefent op de productie.

Natuurlijk wil Sony geen verlies maken op z’n console, maar het kan ook geen al te hoge prijs vragen. We verwachten wel een aantal games te zien die draaien op de hardware, zoals Microsoft onlangs deed. In de komende maanden kunnen we in elk geval meerdere events verwachten van Sony voor de PlayStation 5, waaronder State of Play. De volgende versie van de  terugkerende online uitzending komt waarschijnlijk in augustus en dan gaan we ongetwijfeld meer zien. Sony heeft echter zelf nog niets bekendgemaakt.

Wil je ondertussen weten welke games je zou kunnen spelen op je PlayStation 4 of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Het volgende overzicht verschijnt volgende week.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.