Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polk Audio lanceert Signa S3 soundbar

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2020, 10:25 CategorieLuidsprekers

Polk Audio kondigt deze week aan dat de reeks Signa Series soundbars wordt uitgebreid met de Signa S3. De Signa S3 beschikt volgens het bedrijf over vier op prestatie afgestemde drivers in een slanke behuizing van 5,5 cm hoog en 90 cm breed. De soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer en is middels HDMI ARC aan te sluiten op de elke tv. Polk Audio heeft daarnaast Chromecast voor het streamen van audio toegevoegd.

De Polk Audio Signa S3 kan biedt ondersteuning voor Dolby Digital en kan virtueel surround sound weergeven. De uitbreiding met Chromecast voor audio geeft je de mogelijkheid om content af te spelen vanaf Google Play Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Roon, Qobuz en vele andere diensten. De Signa S3 werkt ook met Google Assistant, waardoor het mogelijk is om muziek aan een wachtrij toe te voegen en af te spelen met behulp van spraakopdrachten via een Google Home-apparaat of de Google Home-app. De soundbar kan ook worden gekoppeld met andere luidsprekers met ingebouwde Chromecast om muziek door het hele huis af te spelen.

De Signa S3 is ook uitgerust met Voice Adjust-technologie van Polk Audio, die het mogelijk maakt om het niveau van stemkanalen aan te passen tijdens films, tv-shows of sportevenementen. De soundbar werkt automatisch met tv-afstandsbedieningen van Samsung, LG, Panasonic, Toshiba en Sony (evenals de meeste CEC-compatibele tv’s). Gebruikers kunnen aan de hand van drie vooraf ingestelde DSP-modi, “Film”, “Muziek” en “Nachtmodus”, de uitvoer van de soundbar en subwoofer optimaliseren.

De Polk Audio Signa S3 wordt geleverd met HDMI-kabel en optische kabel. De soundbar heeft een adviesverkoopprijs van 279 euro.


€ 299,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.