Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch Online biedt nu vier extra games aan

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2020, 9:36 CategorieGaming

Met het abonnement Nintendo Switch Online krijg je toegang tot een selectie SNES- en NES-spellen. Dat aanbod is nu uitgebreid. Ook kun je dit abonnement gebruiken voor het online gamen met je vrienden en familie. Maar het retrogamesaanbod is een prima extraatje.

Vier extra games voor Switch Online

Deze maand kunnen eigenaars van het Switch Online-abonnement één extra NES- en drie extra SNES-games verwelkomen. Het NES-spel is Tecmo’s mythische actiegame Rygar, terwijl het SNES-aanbod wordt uitgebreid met Natsume’s cult science-fiction western shooter Wild Guns en Jaleco’s shooter Operation Logic Bomb. De meest noemenswaardige titels is dit keer het spel Panel de Pon. Deze titel is in deze uitgave niet eerder buiten Japan uitgebracht, dus het is cool om te zien dat het op deze manier alsnog gebeurt.

Dat spel kennen we in Europa beter als Tetris Attack, ook al heeft het spel weinig met Tetris te maken. Bovendien kreeg de game in het westen Nintendo-personages uit de game Yoshi’s Island mee, terwijl gamers in Japan fantasy anime-personages kregen. Opvolgers van Panel de Pon kregen later de naam Puzzle League mee. Onder meer Pokémon, Dr. Mario en Animal Crossing kregen daar een eigen versie van. De nieuwe toevoegingen aan het assortiment worden vanaf 20 mei verwacht; dan kun je Panel de Pon dus ook spelen.

Hier lees je ondertussen wat de beste games van dit moment zijn, onder meer voor de Nintendo Switch. Begin juni verschijnt ons volgende overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.