Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix brengt eerste trailer voor komedieserie Space Force uit

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2020, 9:17 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft dinsdagavond de eerste trailer voor de aankomende komedieserie Space Force, met Steve Carell uitgebracht. De eerste aflevering is vanaf 29 mei te zien op de populaire videostreamingdienst.

Eerste trailer van komedieserie Space Force

In de trailer wordt duidelijk gemaakt dat de president van de Verenigde Staten de ruimte wil overnemen. De man is namelijk van mening dat het internet door een kwetsbaar deel van de ruimte geleid wordt. Daarom wordt generaal Mark Naird (gespeeld door Steve Carell) gevraagd een nieuwe afdeling binnen het Amerikaanse leger te leiden, die verantwoordelijk is voor die taak. De nieuwe tak heet Space Force. Uiteraard brengt dit de nodige uitdagingen met zich mee en worden er nog wel eens dure prototypes vernietigd in het proces.

De nieuwe Netflix-serie zal zich waarschijnlijk hevig laten inspireren door ontwikkelingen vanuit de echte wereld, aangezien er nu al overeenkomsten gespot zijn tussen de US Space Force en deze Netflix Original. Naast Carell spelen Lisa Kudrow, John Malkovich, Ben Schwartz en Tawny Newsome ook allemaal een rol. Naast Carell is ook The Office’s Greg Daniels verantwoordelijk voor de nieuwe serie. Space Force is vanaf 29 mei te zien bij de videostreamingdienst, dan staat namelijk het eerste seizoen online.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.