Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mei-update voor Xbox One: dit mag je verwachten

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2020, 9:21 CategorieGaming

Microsoft legt op dit moment de laatste hand aan de mei-update voor de Xbox One-spelcomputer. De update is binnenkort te downloaden voor iedereen. Welke verbeteringen en veranderingen je mag verwachten, lees je in dit nieuwsbericht. Houd er rekening mee dat het een kleine update betreft.

Mei-update Xbox One

Daar waar de vorige update voor een nieuwe guide-indeling zorgde, zien we nu dat Microsoft veranderingen doorgevoerd heeft aan vrienden en clubs. Zo is er nu de optie voor het ontdekken van clubs en kun je zien welke vrienden Xbox One je aanraadt middels enkele suggesties. De Community-pagina heeft eveneens een kleine update gehad. Je moet nu veel beter kunnen zien waar een bericht vandaan komt. De pagina is opgedeeld in verschillende secties, zoals gedeeld door vrienden, gedeeld door pagina’s, et cetera.

Verder mag je rekenen op nieuwe filters voor de games- en appspagina. Je kunt spellen nu filteren op genre en op hoeveelheid spelers. Vooral de laatste is belangrijk, zodat je meteen kunt zien welke games je lekker samen spelen kunt. Je kunt die opties ook combineren met de knop waarmee Xbox One je een spel aanraadt, middels de verrassingsknop. Verder zijn er nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd aan Mixer: zo kun je nu vooraf zien wat er gebeurt in een stream. De update wordt later deze maand naar iedereen uitgerold.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn. De volgende editie verschijnt begin juni.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.