Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney+ vanaf september in België beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2020, 9:38 CategorieStreamingdiensten

Disney heeft laten weten dat zijn videostreamingdienst vanaf september in België beschikbaar is. Een precieze datum is nog niet bekend. Daarom is het nog niet duidelijk of België de streamingdienst meteen op 1 september mag verwachten of nog een paar dagen langer moet wachten.

Disney+ komt naar België

Dat maakt de videostreamingdienst zelf bekend via Twitter. Disney+ is al ruime tijd beschikbaar in Nederland en enkele andere Europese landen en België zou dan ‘deze zomer’ aan de beurt zijn. Dat is dus de maand september geworden, al is het natuurlijk nog even spannend welke dag precies. Helaas heeft het Twitter-account geen prijzen bevestigd, maar de verwachting is dat het bedrijf dezelfde prijzen hanteert als in Nederland. Denk dan aan 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar (waarbij je dus twee maanden gratis krijgt).

Onlangs hebben we op Homecinema Magazine de videostreamingdienst eens goed onder de loep genomen. We bekijken niet alleen het huidige aanbod, maar kijken ook zo ver mogelijk vooruit. Hoewel het huidige aanbod misschien niet voor iedereen is (alhoewel het heel tof is om al die Disney-klassiekers tot je beschikking te hebben), komt er meer dan genoeg aan voor een breed publiek. Helaas gooit het coronavirus mogelijk wat roet in het eten, waardoor verschillende producties stilliggen — dus laten sommige series langer op zich wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.