Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #253

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van White Lines.

White Lines (één seizoen)

White Lines is een nieuwe series van de makers van La Casa de Papel en The Crown en gaat over een vrouw genaamd Zoe. Zij is de zus van een dj die twintig jaar geleden vertrok uit Ibiza na de verdwijning van haar broer. Op dat eiland, waar ze nu naartoe terugkeert, werd het lichaam van haar broer gevonden. In haar zoektocht naar de wereld komt ze in een wereld van leugens, dansclubs en cover-ups terecht. Ibiza is vaak een plek waar mensen grenzen opzoeken; en ook Zoe wordt nu geconfronteerd met haar eigen grenzen.

Trial by Media (2020)

Netflix is natuurlijk niet alleen een plek waar je toffe films en series checkt. De videostreamingdienst biedt al jaren ook een ruime selectie aan documentaires aan, over allerlei verschillende onderwerpen. Sinds deze week is daar vers aanbod bijgekomen in de vorm van (onder meer) Trial by Media. Dit is een true crime-documentaire waar kijkers vaak geen genoeg van krijgen. In de documentaire worden de meest dramatische processen uit de geschiedenis onderzocht en wordt er gekeken naar de invloed van de media op die zaken.

The Wrong Missy (2020)

Als je dit weekend trek hebt in een gortdroge komedie en verder niet zo veel wil nadenken en alleen maar wil lachen, dan is The Wrong Missy mogelijk iets voor je. In de film zien we dat een man zijn droomvrouw uitnodigt voor een bedrijfsuitje naar een vakantieresort. Wat de man echter niet weet, is dat hij per ongeluk met de verkeerde vrouw heeft zitten chatten. Wanneer de vrouw – een vreselijke blind date uit het verleden – dan uit het vliegtuig stapt, weet hij dat hij de pineut is voor de komende dagen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.