Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #251

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Into the Night.

Into the Night (één seizoen)

Vanaf vandaag vind je de Belgische serie Into the Night op Netflix. De serie heeft een opvallende premisse: iedereen die in aanraking komt met zonlicht, sterft. In de post-apocalyptische serie maken we kennis met een groep mensen die in een nachtvlucht zitten die vanuit Brussel vertrokken is. Ze vliegen naar het westen om aan de zonsopkomst te ontkomen. De groep mensen bestaat uit passagiers, maar ook uit bemanningsleden. En samen zetten ze alles op alles om de vreemde gebeurtenis te overleven.

Late Night (2019)

Mocht je fan zijn van series als 30 Rock en The Office, dan hebben we nu een nieuwe obsessie voor je: Late Night. Het is geen serie, maar een film in ongeveer dezelfde stijl van de kantoorkomedies. In Late speelt Emma Thompson de talkshowpresentatrice Katherine Newbury. Haar baan staat op de tocht aangezien de kijkcijfers teruglopen. Omdat niemand van haar team het achter de schermen tegen haar durft op te nemen, is er nieuw bloed nodig om de boel eens flink op te schudden. Of dat helemaal goed gaat, zie je in Late Night.

Dangerous Lies (2020)

Dangerous Lies is een dramatische thriller met onder meer Camila Mendes, Jessie T. Usher en Jamie Chung in de hoofdrol. Mendes kennen jongere kijkers mogelijk het beste als Veronica Lodge uit de serie Riverdale (eveneens te zien op Netflix). In deze spannende film maken we kennis met Katie die op een gegeven moment het complete fortuin erft van een man die diepe zakken had. Daar kleven we nadelen aan, want voordat ze het weet zit ze vast in een web van leugens. Uiteindelijk krijgt ze ook nog met een moord te maken…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.