Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple AirPods Studio is straks ook achterstevoren te dragen’

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2020, 9:26 CategorieHoofdtelefoons

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de AirPods Studio-hoofdtelefoon van Apple enkele toffe functies van het bedrijf. Denk dan aan allerlei sensoren en features gebaseerd op software. Het betreft aspecten die we tot op heden nog niet zijn tegengekomen op Apple-producten.

Meer geruchten over AirPods Studio

Dat laten althans bronnen tegenover de redactie van 9to5Mac weten. Zo weten de sensoren wanneer je de hoofdtelefoon op hebt. Doe je hem af, dan pauzeert de muziek. Doe je hem op, dan gaat de muziek weer aan. Bovendien zou het geen probleem moeten zijn om de Studio achterstevoren te dragen. De hoofdtelefoon weet namelijk hoe je hem draagt en kan op basis van die oriëntatie de audiokanalen opnieuw indelen. Je kunt de Studio straks dus niet verkeerd opdoen, aangezien links met rechts wisselt en andersom.

Daarnaast lijkt het erop dat Apple dit keer afstapt van het idee dat je geen equalizer mag gebruiken, waarmee je de muziek dus kunt aanpassen op je eigen gehoor of naar eigen smaak. Wanneer je de AirPods Studio zou koppelen van een Apple-apparaat, dan zou je toegang krijgen tot verschillende instellingen met betrekking tot frequenties. Ook zou je bijvoorbeeld de bass omhoog kunnen gooien of de treble meer naar voren kunnen laten komen. Vooralsnog is het niet duidelijk wanneer Apple de Studio besluit aan te kondigen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.