Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon laat je nu ook films kopen en huren via Prime Video

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2020, 9:33 CategorieStreamingdiensten

Amazon heeft laten weten dat het voortaan ook mogelijk is digitale films te kopen of te huren via videostreamingdienst Prime Video. Je bent daarom niet verplicht een abonnement af te sluiten, terwijl je toch content kunt bekijken via de applicatie van de populaire dienst.

Films huren en kopen via Amazon Prime Video

Ook in Nederland kun je voortaan films van grote filmstudio’s kopen en huren via Amazon Prime Video. Dat laat het bedrijf woensdag weten. De extra opties vormen een aanvulling op het bestaande Prime Video, waar je voor een vast bedrag per maand ongelimiteerd films en series kunt bekijken. Vanaf nu tref je de opties aan in de Prime Video-app op je desktop, waarna je meteen kunt beginnen met kijken. Nederland is zeker niet het eerste land waarin de winkel actief is. De VS, het VK, Duitsland, Japan, Frankrijk, Italië, Spanje, Canada, Australië en Mexico gingen ons al voor.

Met de extra opties kunnen grote films die recentelijk zijn uitgebracht snel worden bekeken via Prime Video van Amazon. Ongelimiteerd naar films en series kijken kan al sinds 2016 en sinds twee maanden is het tevens mogelijk producten aan te schaffen via de Nederlandse website van het bedrijf. Mocht je nog twijfelen of Prime Video wat voor je is, check dan ons uitgebreide achterverhaal over de streamingdienst.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  21 mei, 2020 om 10:55

  Huur koop is niet goed koop. Net zo duur als in de nog enkele winkels hier in Nederland.

 2. Sebastiaan Zeijlemaker
  22 mei, 2020 om 13:57

  Ben hier niet blij mee. Ik betaal per maand voor aanbod dan verwacht ik alles en dan niet dat ik nog meer kosten moet gaan maken

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.